Onze bijdrage aan een betere wereld

De Boer Maatwerk in interieur maakt uw bedrijf mooier met stijlvol interieur. Maar we dragen ook bij aan een mooiere wereld. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Zo ondersteunen we topsporters, lokale sportverenigingen en sociale doelen.

Ondernemen in topsport

De Boer Maatwerk in interieur houdt van sport. Want ook wij halen dagelijks het beste uit onszelf. Daarom zijn we sponsor van het topteam van Taverzo (tafeltennisvereniging Zoetermeer). Zij zijn de afgelopen vijf jaar al landskampioen van Nederland. Daarnaast ondersteunen Kelly Boone (Nederlands kampioen schermen) en nog een aantal andere sportinitiatieven.

Een sociaal bedrijf

Een bedrijf draait om mensen. De Boer Maatwerk in interieur zet zich in voor een zo groot mogelijke bijdrage van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar ook op andere fronten zijn we sociaal bewogen. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld de Multiple Sclerose Vereniging Nederland. Bovendien zijn we actief betrokken bij de Zoetermeerse Uitdaging, een ondernemersnetwerk dat lokaal bemiddelt in menskracht, materiaal en middelen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Hart voor hout

De Boer Maatwerk in interieur werkt alleen met duurzame materialen. Dat geldt dus ook voor het hout dat we doneren aan goede doelen. Zo zocht buurtwerk in Zoetermeer materialen voor het maken van vogelhuisjes. En vanzelfsprekend scheiden we al ons afval vóór het ons bedrijf verlaat.

Meer weten?

Kennismaken met het vakmanschap en de persoonlijke aandacht van De Boer Maatwerk in interieur?
Bel 0182-512278 of stuur een e-mail naar info@maatwerkininterieur.nl

 

MEER INFORMATIE?

Vul uw telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

Neem contact met ons op om kennis te maken, we vertellen u graag onze ideeën!
TOP