Bemmel & Kroon keukens en witgoed

“Een geoliede machine waar vakmanschap en flexibiliteit voorop staan.”

Bemmel & Kroon keukens en witgoed wilde een nieuwe weg inslaan. De consument verwachtte naast professioneel advies, een uitstekende service en kwalitatieve producten meer beleving in de winkels. In het nieuwe concept mocht uiteraard een passend interieur voor de winkels niet ontbreken.

Beleving

Marcel van Bentum had in het verleden een architect benaderd voor het ontwerp van een nieuw interieur voor alle Bemmel & Kroon winkels. “In die tijd waren we trendsettend in de branche. We waren de enige winkels waarbij beleving centraal staat. Tamse Interieur heeft voor ons een passend interieur gemaakt toentertijd. Speciale wanden, plafonds, verlichting en nieuwe vloeren werden verzorgd. De Boer Maatwerk in interieur heeft de werkzaamheden van Tamse overgenomen. En daar zijn we heel content mee.”

Thuissituatie

Een thuissituatie creëren is een belangrijk doel van het nieuwe concept. “Onze klanten moeten zich prettig voelen bij ons in de winkel. Uiteraard staan we voor advies, service en kwaliteit. Maar een stuk beleving is daar bijgekomen. We hebben bijvoorbeeld een kookschool door De Boer laten bouwen en nieuwe kasten voor ons witgoed. De apparaten zijn aangesloten waardoor die elk moment gedemonstreerd kunnen worden. En in onze winkel is een ‘aorta’ van ledverlichting aangebracht. De kleuren van de verlichting veranderen gedurende de dag waardoor de consument een steeds andere beleving en sfeer ervaart.”

Wisselende collectie

De collectie Duitse keukens bij Bemmel & Kroon wisselt op regelmatige basis. Het interieur van de winkel moet passen bij de nieuwe collecties, trends en kleuren. Daarom wordt De Boer steeds opnieuw ingezet om een passende beleving te kunnen bieden aan de bezoekers.

De leukste winkel

Marcel krijgt hele positieve reacties over het interieur. “Sommige fabrikanten zeggen dat wij de leukste winkel van Nederland hebben”, vertelt hij trots. “De samenwerking met De Boer verloopt prima. Een geoliede machine waar vakmanschap en flexibiliteit voorop staan. Wij zijn er blij mee.”

  • CATEGORY
  • TAGS