Café, Dancing en Partycentrum Bruins Saasveld

Samen tot een passend interieur komen

In het Twentse Saasveld is Café, Dancing en Partycentrum Bruins een begrip. Elke zondagavond komen gasten uit het hele land naar de gezellige feesten in de zeven feestzalen met elk een eigen thema en muziekstijl. De Boer werd gevraagd de zaal De Campbell’s te restylen tot een supermoderne feestruimte waarmee ze het publiek een nieuwe beleving op het gebied van uitgaan konden gaan bieden.

Sfeervol, warm en gezellig

Eigenaar Patrick Bruins is apetrots op de vernieuwde zaal waar de gasten op Urban-muziek het weekend vieren op de dansvloer. ,,Elke zondagavond is Bruins compleet vol met uitgaanspubliek. Elke ruimte heeft een ander thema waar gemiddeld elk weekend ongeveer 2.500 gasten een feestje bouwen. De gehele zaal is veranderd en heeft een compleet nieuwe inrichting gekregen. Samen met Jacob de Boer van De Boer Maatwerk in interieur hebben we een interieurplan bedacht om van de grote, vrij kale oppervlakte een sfeervolle, warme en gezellige ruimte te maken.”

LED-plafond

De Boer Maatwerk in interieur heeft in De Campbell’s twee stijlvolle loungebanken geplaatst, een nieuw DJ-meubel, twee bars waar gasten aan één bar shotjes kunnen drinken en een modern dansplateau. ,,Spectaculair is de LED-verlichting aan het lange plafond boven de dansvloer. Daarmee kunnen we de ruimte aanpassen in verschillende kleuren en stijlen. In combinatie met afwisselend entertainment biedt Bruins met deze zaal voor onze gasten een unieke beleving. Het ziet er echt heel vet uit.”

Enthousiaste gasten

De Boer Maatwerk in interieur heeft bijgestaan in het advies naar Bruins in samenspraak met Patrick Bruins. ,,Met adviseur Luc de Haas van Tamse heb ik heel goed contact gehad en met hem heb ik veel gesprekken gevoerd om samen tot een passend interieurplan te komen. In februari hebben we de nieuwe Campbell’s geopend. Onze gasten zijn heel enthousiast. Met hun reacties van ‘de aankleding is mooi’, ‘een hypermoderne zaal’ en ‘de LED-verlichting is super’ zijn ik en mijn medewerkers heel blij.”

  • CATEGORY