CASA CHOW GOUDA

Kleurrijk en fris interieur voor streetfoodbar Casa Chow

De wens was een restaurant met streetfood en een kleurrijk en fris interieur: net even anders dan de gemiddelde horecazaak in Gouda. En dat is gelukt. Streetfoodbar Casa Chow aan de Markt valt op door veel kleur aan de binnen- en buitenkant. De trotse eigenaren lieten de creatieve hand over aan een extern bureau dat voor een groot deel het interieur door ‘De Boer Maatwerk in interieur’ liet maken.

Kleurrijk

Boele Sluijter, zijn broer Luuk en zijn vriendin Joy Goudriaan hadden duidelijke ideeën over de sfeer en stijl van hun nieuwe restaurant. “We wilden vooral niet een industriële look zoals je tegenwoordig veel ziet”, legt Boele uit. “In ons restaurant lijkt het alsof je op een foodtruckfestival bent waar je kleine gerechtjes kunt eten uit Noord en Latijns Amerika en uit Azië. We wilden daar een opvallend kleurrijk interieur bij hebben dat past bij deze sfeer. Daarnaast wilden we goed zichtbaar zijn op sociale media en op onze website.”

Straat

Een ontwerpbureau ging aan de slag en zocht de samenwerking met ‘De Boer Maatwerk in interieur’ op. “De meubelmakers van De Boer hebben voor ons een megabar gemaakt”, vertelt Boele trots. “Alle gasten kunnen zich bij ons vrij voelen om te gaan zitten waar ze willen. Of ze nu plaats willen nemen aan de bar of aan een tafel. De houten bar met krukken loopt door tot het einde van het restaurant. Daarnaast is op de grond een gietvloer met een rij tegels aangebracht. Dit alles zorgt ervoor dat het lijkt alsof je buiten bent en in een straat met eettentjes loopt.”

Selfieplek

Verder maakte De Boer twee banken in een stalen frame die tegenover elkaar staan en waar gasten selfies kunnen maken. “Het is een plek met neonverlichting, graffiti en teksten aan de wand die geschikt is voor het maken van de leukste foto’s.” Een ware eyecatcher is de lange, houten bank van 13 meter achterin de zaak die ook door De Boer is gemaakt. Net als de houten tafels binnen en de verrijdbare workstations voor buiten op het terras.

Meer dan een partner

Over de samenwerking met ‘De Boer Maatwerk in interieur’ is Boele uitermate tevreden. “Onze zaak ziet er top uit, precies zoals we het voor ogen hadden. De Boer was méér dan een partner voor ons. Er werd met ons meegedacht en dat is heel goed bevallen. We hebben meer gekregen dan je van een interieurbouwer mag verwachten.”

  • CATEGORY
  • TAGS