DINMAR fashion store Amsterdam

“Je kunt duidelijk zien dat het interieur maat- en handwerk is.”

In de DINMAR fashion store in Amsterdam kun je terecht voor professioneel kledingadvies waarbij betaalbare en duurdere items perfect met elkaar gecombineerd worden. Om klanten in een huiselijke sfeer te ontvangen, was in de voorbereidingsfase een optimaal passend interieur gewenst. De initiatiefnemers van de nieuwe DINMAR fashion store namen hiervoor contact op met De Boer Maatwerk in interieur.

Jandino Asporaat en Marcel Rocha

Vrienden Jandino en Marcel hebben drie jaar geleden hun jongensdroom waargemaakt door het openen van hun eerste DINMAR fashion store in Delft; DINMAR staat voor Dino & Marcel. Zij willen hun klanten een inspirerende plek aanbieden waar iedereen terecht kan voor een passend styling- en kledingadvies onder het genot van een drankje. Initiatiefneemster en oprichtster Cath Sanders en haar vriend Ben Bergervoet van Original Spaces kwamen met het plan om middels een partnership met Jandino en Marcel een DINMAR fashion store te openen in Amsterdam.

DINMAR fashion store 2.0

Samen gingen zij op zoek naar een geschikte locatie en maakten zij in samenwerking met De Boer het interieur voor de DINMAR fashion store versie 2.0. Ben vertelt: ,,Klanten worden ontvangen in een soort thuissituatie. De standaard balie, waar de klant voor en de verkoper achter de balie staat, past niet meer in deze tijd. In de winkel zijn vier ruime eilanden waar de mensen omheen kunnen lopen en ook aan kunnen zitten. De collectie is aantrekkelijk gepresenteerd op deze eilanden die daarnaast ook voldoende opbergruimte hebben voor de voorraad. Zelfs aan een koelkast met drankjes en hapjes voor onze klanten is gedacht.”

Hoogglans piano-zwart

Bij binnenkomst van de DINMAR fashion store valt direct de gepresenteerde collectie op. De collectie wordt perfect ondersteund door het interieur dat opgebouwd is uit blank-gelakte zwarte MDF-kasten in combinatie met de piano-zwarte hoogglans gespoten bovenbladen en zwart stalen frames. De Boer Maatwerk in interieur werd onder andere gevraagd twee meubels van 3,5 meter lang te maken zonder naden. Trotse eigenaresse Cath legt uit: ,,Het was een uitdaging maar de medewerkers van De Boer hebben ervoor gezorgd dat de meubels er zijn gekomen. De meubels zijn groot, indrukwekkend en toch ook subtiel; net als wij zijn onze klanten erg onder de indruk. We kregen laatst het compliment van een klant die zei dat je duidelijk kunt zien dat het interieur maat- en handwerk is.”

Samenwerking

De samenwerking tussen de opdrachtgevers, ontwikkelaar en De Boer Maatwerk in interieur heeft heel goed uitgepakt volgens Ben. ,,Samen hebben we er iets heel moois van gemaakt. Het ontwerp, de materialisatie, technical- en value-engineering en de gehele samenwerking zijn perfect verlopen.” Na het drukbezochte openingsfeest en weken draaien kan Cath concluderen: ,,Alles klopt perfect. De locatie, de verlichting, het interieur in combinatie met de collectie en het contact met onze klanten. Mijn droom is uitgekomen.”

  • CATEGORY
  • TAGS