Duifhuizen flagshipstore Veenendaal

Duifhuizen flagshipstore Veenendaal

‘De Boer heeft aan een half woord genoeg’

Duifhuizen is een van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en klein lederwaren. Voor inrichting van de winkels klopt Duifhuizen met grote regelmaat aan bij De Boer Maatwerk in interieur. “We hebben een fantastisch contact!”

Over Duifhuizen

In 1953 openden meneer en mevrouw Duifhuizen in Oud-Beijerland hun eerste winkel met handgemaakte tassen en portemonnees. Hun bedrijf groeide flink. Inmiddels telt Duifhuizen 27 winkels en een uitgebreide webshop. Duifhuizen is een van de grootste aanbieders van lederwaren en reisbagage.

Uitstekende relatie

De Boer Maatwerk in interieur en Duifhuizen werken al tientallen jaren samen en hebben een uitstekende relatie, vertelt Jaco Jobse, facilitair manager bij Duifhuizen. “De Boer heeft vaak aan een half woord genoeg om het ontwerp voor een inrichting te maken. Onze bedrijven lijken ook op elkaar: flexibel, maar in staat grote opdrachten uit te voeren.”

Oplossingsgericht

Er zijn vanzelfsprekend meer bedrijven actief in het maken van winkelinrichting. Maar De Boer Maatwerk in interieur springt eruit, vindt Jobse. “Een goede prijs-kwaliteitverhouding en goed in het bewaken van de planning. De monteurs van De Boer zijn oplossingsgericht, gezellig en altijd bereid een extra stap te zetten. ”

Voelen en beleven

De opkomst van webshops heeft flinke gevolgen voor de inrichting van de winkels. Jobse: “Vroeger was een winkel voor consumenten dé plaats om te kopen, nu is het een plek om een product te voelen en te beleven. Daarom is de sfeer van een winkel belangrijker dan ooit. De inrichting speelt daarbij een cruciale rol.”

  • CATEGORY