John Knipsalon Zoetermeer

‘Alle details kloppen. Echt old school’

Bij John Knipsalon in Zoetermeer worden alleen mannen geknipt en geschoren. De Boer Maatwerk in interieur maakte voor John Knipsalon een kapmeubel met vitrinekasten. “Old school met een persoonlijk randje.”

Alleen voor mannen

Sorry dames, maar John Knipsalon knipt en scheert alleen heren. Zo zijn de medewerkers van John Knipsalon gespecialiseerd in verschillende knip- en scheertechnieken en werken ze met hoogwaardige pommades.

Derde generatie

De opa van John Wijsman was kapper, net als zijn vader. John Knipsalon is dus een kapsalon met geschiedenis. En die geschiedenis wilde eigenaar John Wijsman benadrukken in een ‘old school’ barbiers-kapmeubel met vitrinekasten.

Old school

“Jacob de Boer van De Boer Maatwerk in interieur is vaste klant. We raakten aan de praat: ik wilde met het interieur duidelijker maken waarvoor we staan. Wat dat is? Klassiek, old school, maar met een persoonlijk randje. De ontwerper van De Boer Maatwerk in interieur wist precies wat ik bedoelde.”

Eigentijds

“Alle details kloppen: de handvaten, de spiegels, de vitrinekast”, vertelt John Wijsman. “Maar de ontwerpen zijn wel praktisch en eigentijds. Een voorbeeld: vroeger hadden kapmeubels een werkhoogte van 70 centimeter, maar dat is natuurlijk tegenwoordig te laag. Daarom is het kapmeubel bij ons 90 centimeter hoog.”

Echte vaklieden

John Wijsman is een vakman. En dat vakmanschap zag hij ook bij De Boer Maatwerk in interieur. “Als je zag hoe de timmerlieden werkten die de balie en de vitrines plaatsten… Zo netjes, zo precies. Die zijn goed met hun werk bezig!”

  • CATEGORY