Mediamarkt Alexandrium Rotterdam

Dé plek voor een goede bak Rotterdamse koffie

Mediamarkt Alexandrium heeft een sfeervolle coffee corner voor het demonstreren van nieuwe koffiemachines. De Boer Maatwerk in interieur maakte de meubels voor deze ruimte, die tevens dient als wachtruimte. “Het was al direct een groot succes.”

Even wachten

“We wilden een sfeervolle coffee corner creëren om koffiemachines te demonstreren”, vertelt Bart Kuin, verkoopleider van Mediamarkt Alexandrium. “Daarnaast willen klanten soms nog even denken over een koopbeslissing. Zo’n ruimte zou daar dus ook geschikt voor zijn. Zo’n coffee corner heeft daarmee twee functies: een demonstratie- én een wachtruimte.”

Beleving

De Mediamarkt-vestiging in Hengelo had al een dergelijke coffee corner. Kuin en zijn collega’s spraken met de ontwerper van die ruimte. “Met zo’n coffee corner kun je beleving toevoegen aan de winkelvloer. Samen met die ontwerper hebben we daarvoor een artist impression voor een coffee corner van 50 vierkante meter gemaakt.”

Snel geplaatst

De ontwerper had voor de vestiging in Hengelo gewerkt met De Boer Maatwerk in interieur. Kuin: “We hebben ook aan andere interieurbouwers een offerte gevraagd. Maar we kozen tóch voor De Boer. Dat is volgens de ontwerper de beste partij. Ook ons is de samenwerking enorm bevallen. De meubels zien er schitterend uit en alles werd binnen één week geplaatst.”

Rotterdamse koffie

De coffee corner werd deze zomer geopend. De ruimte bestaat uit meubels van De Boer, een mooie grand cafe bank en een aantal barkrukken. Bezoekers krijgen er echte Rotterdamse koffie van Lingsveld Coffee. Kuin: “De coffee corner is schitterend geworden. Al vanaf week 1 was het een succes.”

  • CATEGORY