My Thai Son Rotterdam

Interieur en culinaire beleving komen samen

In het centrum van Rotterdam kunnen gasten genieten van de authentieke Thaise keuken bij restaurant My Thai Son. Eigenaar André Eerland stelde zichzelf als doel er het meest luxueuze, Thaise restaurant ooit van te maken. Een nieuw interieur dat de sfeer, het comfort en de stijl van Thailand uitstraalt, was onlosmakelijk verbonden aan zijn plannen.

Oosterse sferen

André Eerland: ”De meeste restaurants met een Oosterse keuken zijn qua uitstraling vaker een kantine dan een sfeervol restaurant. Ik kocht het restaurant en ik had direct nieuwe plannen. Samen met interieurstyliste Wiesa zijn we gestart met de restyling van het voorste gedeelte van het restaurant.”

Nieuwe bar

Wiesa: “We besloten ook de toiletten en de keuken aan te pakken. Het eten en de entourage is nu samengekomen. Het versterkt elkaar. Het gaat tenslotte om emoties.“ André: ”Op ons wensenlijstje stond ook een nieuwe bar. Door de verbouwing moesten we twee weken dicht. Om dit niet langer te hoeven laten duren, nam ik contact op met Jacob de Boer, eigenaar van De Boer Maatwerk in interieur.”

Flexibel en kwaliteit

André en Wiesa zijn heel tevreden met de samenwerking met De Boer. ”Na het inmeten en het bepalen van de wensen en het design stond binnen vier weken de nieuwe bar te pronken. Volledig op maat gemaakt met mooie ronde vormen, gemaakt van duurzaam hout en geheel passend bij onze wensen en uitstraling. De ruimte lijkt nu veel groter. De Boer Maatwerk in interieur is heel flexibel en de medewerkers leveren kwaliteit. Het zijn echte vakmensen waar ze trots op mogen zijn”, zegt André.

Langer aan de bar

Het restaurant krijgt lovende reacties. ”Onze klanten zijn heel positief en het is drukker geworden. Gasten blijven zelfs langer aan de bar zitten. De bar heeft zich binnen twaalf maanden terugbetaald. Zo zie je maar wat een vernieuwd en passend interieur voor je zaak kan betekenen”, zegt André enthousiast.

  • CATEGORY