Pavarotti Zoetermeer

‘Alles moest speciaal zijn’

Het in Zoetermeer gevestigde Italiaanse restaurant Pavarotti is een snelle, goedkope Italiaan met versbeleving, service en bijzonder fraaie entourage. Voor het interieur deed horecaondernemer René Bogaart een beroep op De Boer Maatwerk in interieur. “De Boer heeft vakmanschap geleverd.”

Idee

René Bogaart is verantwoordelijk voor een elftal horecabedrijven. Hij hecht veel waarde aan diversiteit. Aan het Stadhuisplein in Zoetermeer had hij al Clooney. Het idee ontstond om op het plein ook een nieuw soort Italiaan te maken. “Ik liet me inspireren door de snelle, verse Italiaanse keuken en voegde daar service en sfeerbeleving aan toe.”

Speciaal meubilair

Pavarotti Zoetermeer moest iets bijzonders worden. Een speciale balie en speciale plafonds, met een moderne landelijke uitstraling. Bogaart: “Dit was niet even een schetsje maken. Alles moest speciaal zijn. Daar ligt ook de kracht van De Boer. Bij mij moet je niet aankomen met standaard kastjes.”

Meedenken

De Boer Maatwerk in interieur heeft de wensen vertaald naar het interieur. Naast de meubels heeft De Boer ook het schilderwerk opgepakt. “Een compleet nieuw restaurant neerzetten begint met een idee, maar de uitvoering is minstens zo belangrijk”, vertelt Boogaart. “Dan moet je samenwerken met partijen die hun vak verstaan en met je meedenken.”

Vertrouwen

Via een kleine verbouwing bij hem thuis, leerde Bogaart De Boer kennen. “Ik voelde een klik. Als Zoetermeerse ondernemer vind ik het leuk om met bedrijven uit de omgeving te werken. En ik kan nu zeggen dat ik ambassadeur voor De Boer Maatwerk in interieur ben geworden.”

  • CATEGORY